Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Τα 10 Θέλω μου...συν ένα δώρο

Θέλω επιτέλους να αρχίζω να σφύζω από υγεία!!!Αν ακούει κανείς εκεί ψηλάαααααααααααα!Φτάνει 3 βδομάδες να είναι ο οργανισμός μου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μέσα σε μια φάση τραγική! Θέλω να μην βαριέμαι τόσο αφόρητα, μην έχοντας κάτι ενδιαφέρον να καταφέρνει να συγκεντρώσει την προσοχή μου(που η αλήθεια είναι ότι δεν συγκεντρώνεται και πολύ εύκολα). Η βαρεμάρα βεβαίως και είναι πολυτέλεια, αλλά ότι δεν έχω το ψυχικό σθένος να διαβάσω ένα ολόκληρο άρθρο καταρρακώνει το ήδη πεσμένο στα Τάρταρα ηθικό μου.
Θέλω να αρχίσω να ασχολούμαι με ενδιαφέροντα (το τονίζω: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ), εποικοδομητικά και αναζωογονητικά πράγματα που να με γεμίζουν ενέργεια, καλή διάθεση και πάθος για ζωή. Δηλαδή, αν είναι να μας βγαίνει η ψυχή στο τρέξιμο και την κούραση, ας αξίζει τον κόπο κι ας το χαιρόμαστε.
Θέλω να χαμογελάω (ειλικρινά, δηλαδή να μην έχω προβλήματα και προβληματισμούς που να μου δυσκολεύουν τη ζωή) και να είμαι ήρεμη, χαλαρή, κεφάτη και γεμάτη όρεξη για νέους ορίζοντες (πρέπει κάποτε να αποφασίσω να ξεκινήσω τα Αγγλικά για το Proficiency και ή Ιταλικά που πολύ με ψήνουν ή να συνεχίσω τα λατρεμένα Γαλλικά-ζητάω πολλά το ξέρω) και ανθρώπους.
Θέλω να έχω τους αγαπημένους μου ανθρώπους καλά, ήρεμους, χαρούμενους, αισιόδοξους, γεμάτους θετική ενέργεια και αγάπη. Ας βάλουμε στη θλίψη, τον αρνητισμό και την ισοπέδωση μια τελεία. Σας παρακαλώ!
Θέλω να ονειρεύομαι, αλλά να μην απογοητεύομαι. Να βλέπω τη θετική και φωτεινή πλευρά των πραγμάτων και να αποφεύγω εντέχνως την αρνητική και τη σκοτεινή.
Θέλω να είμαι σίγουρη για τον εαυτό μου και όσο το δυνατόν περισσότερο (γιατί όπως λέει και ο δικός μου άνθρωπος: το να προσπαθούμε να βρούμε και να συμβιβαστούμε απόλυτα με τον εαυτό μας και τις πλευρές του είναι μια διαδικασία που δεν σταματά ποτέ. Διαρκεί όσο κι η ζωή μας!) συμβιβασμένη με όλα του τα κομμάτια. Να είμαι εγώ εντάξει με εμένα πρωτίστως!Κι αν είμαι εγώ θα' ναι κι οι άλλοι κι αν δεν είναι τότε μάλλον δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
Θέλω να μάθω επιτέλους να θέτω τα όριά μου ρητά και αμετάκλητα, ώστε να μην επιτρέπω σε κανέναν να τα ξεπερνά ή έστω να τον αναχαιτίζω άμεσα και απόλυτα!
Θέλω να κρυώσει ο καιρός, να μην γίνουμε παγωτό, αλλά να νιώσω λίγο χειμώνα, γιατί με την υγρασία και τη ζέστη δεν αντέχω άλλο.Να αποφασίσει ο καιρός τί θέλει να κάνει. Αν δεν θέλει να βρέξει θα τον παρακαλούσα πολύ να αφήσει τον αγαπημένο ήλιο να λάμπει!

Θέλω να βρω μια όμορφη, κομψή και χαριτωμένη ροζ ομπρελίτσα, γιατί αυτή που είχα χάλασε κι είμαι αναγκασμένη να κυκλοφορώ με μία μαύρη (άκουσον-άκουσον, εγώ να κρατώ μαύρη ομπρέλα) που δεν ταιριάζει ούτε στην ιδιοσυγκρασία μου ούτε και στην ροζ-ρομαντική αισθητική μου. Κι εγώ θέλω τα πράγματά μου να αποπνέουν κάτι από μένα, κάτι χαρούμενο και φωτεινό για να φωτίζονται κι οι στιγμές μου!
Θέλω να δω το ωραιότερο όνειρο και να' ναι αλήθεια!

+Ένα εμβόλιμο Θέλω:
Θέλω να μην μας ξαναπρήξει ο Παπανδρέου και ο κάθε Παπανδρέου με διακαναλικές και άλλες αηδίες, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είπε τίποτε καινούργιο, ενδιαφέρον ή έστω χρήσιμο και αισιόδοξο, παρά μόνο μας απείλησε ότι θα κάνει πρόωρες εκλογές αν δεν βγουν οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Θέλω, λοιπόν, να μην χώνει τη μύτη του στην ψήφο ΜΟΥ! Γκέγκε;(με συγχωρείτε για την αργκό, αλλά μ' έχει κουράσει αυτός ο άνθρωπος!)
Ε, μα πια!