Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ε, ναι, καθεμία από εμάς είναι μοναδική...

Από το 1994 που μοιάζει πια μακρινό (ήμουν πέντε ετών τότε, πφφ...) ο Edwyn Collins τραγουδά μια μεγάλη αλήθεια. Ότι ποτέ δεν γνώρισε ένα κορίτσι σαν κι εμένα (α΄ενικό...γιατί έτσι μ' αρέσει!).
Μα κάθε γυναίκα είναι μοναδική, ακόμη να το μάθετε; Μοναδική, ανεπανάληπτη, με τη δική της ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη γοητεία. Με ένα κορίτσι μέσα τους που ακόμη και στα 89 κορίτσι θα παραμένει(μόλις σας αποκάλυψα ένα τεράστιο μυστικό, θεμελιώδες αξίωμα της γυναικείας ύπαρξης), για να ξέρετε πώς να του φέρεστε και να το καλομαθαίνετε.

Δεν θα ξεχάσω, πριν μερικά χρόνια, στο δρόμο έναν αρκετά ηλικιωμένο κύριο να ρωτά τη συνομίληκη σύζυγό του, που κοντοστάθηκε και κάθισε σ' ένα παγκάκι, με ανησυχία και ενδιαφέρον "τί έπαθες, κορίτσι μου;". Εγώ μ' αυτή την προσφώνηση έλιωσα... "Κορίτσι μου;" Ε, ναι, ακριβώς αυτό είναι!
Εύγε στον κύριο που ξέρει πως μια γυναίκα πρέπει πάντα να αντιμετωπίζεται τρυφερά σαν κορίτσι και στην κυρία που έκανε τη σωστή επιλογή σε σύντροφο ζωής. Να είναι καλά και να πληθύνουν αυτά τα...κρούσματα!
Για όλα τα κορίτσια από 0 έως 120 ετών αφιερωμένο το εξής:


Edwyn Collins- A girl like you


Καλό σαββατοκύριακο!