Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Με φεστιβαλική και καλλιτεχνική διάθεση πάντα!

Από αύριο, Τρίτη 3 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 5 Ιουλίου, στον πολυχώρο S.i.x. dogs στου Ψυρρή (ακριβώς πίσω από το σταθμό στο Μοναστηράκι -όχι από την έξοδο της πλατείας, από την άλλη) θα λάβει χώρα ένα τριήμερο -άκρως εορταστικό- εκδηλώσεων προς τιμήν των τεχνών.
Μουσικοί, συγκροτήματα με συναυλίες, παραστάσεις θεατρικών και χορευτικών ομάδων, εκθέσεις ζωγραφικής και εικαστικών και ένα σωρό άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα θα πραγματοποιηθούν, έχοντας έναν πολύ καλό σκοπό. Πέρα απ' το να δοθεί βήμα σε νέους και ταλαντούχους ανθρώπους και να γιορτάσουν όλα τα είδη τέχνης μαζί, η διοργάνωση έχει ως στόχο να συγκεντρώσει ζυμαρικά, όσπρια, γάλα και φάρμακα για το στομάχι για τους "Γιατρούς του Κόσμου".
Η είσοδος είναι ελεύθερη, το μόνο που ζητούν είναι, αν μπορεί, κάθε ένας από εμάς να πάει κάτι από τα παραπάνω, ώστε να βοηθήσουμε το έργο των ανθρώπων, το οποίο είναι να βοηθούν άλλους συνανθρώπους μας.
Φέτος, το ARTogether Festival κλείνει 5 χρόνια ζωής. Ξεκίνησε ως μια ιδέα νέων και δημιουργικών ανθρώπων, οι οποίοι κατάφεραν να βρίσκεται πλέον στον 5ο του χρόνο. Εύχομαι να τα εκατοστήσει. Τα παιδιά κάνουν εξαιρετική δουλειά, με πολλή αγάπη. Η Μαριέττα Φαφούτη είναι μία από τους βασικούς  εμπνευστές και διοργανωτές αυτής της γιορτής. Όπως καταλαβαίνετε το ταλέντο, η χαρά και η αγάπη ξεχειλίζει.
Να είστε όλοι εκεί, είναι μια πραγματική γιορτή, μια ανάσα δροσιάς στην καλοκαιρινή Αθήνα, που ξεκινά και τελείωνει στην τέχνη, σε οποιοδήποτε είδος της, γιατί σημασία έχει η τέχνη, χωρίς περιορισμούς και μασκαρέματα, αλλά με καθαρό ταλέντο και ατόφιο πάθος γι' αυτή.

Αν θέλετε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε στο:
https://www.facebook.com/artogetherfestival