Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Τριφύλλι με Κανέλλη...

Μέσα στο κρυολόγημα που με ταλαιπωρεί και παίζει πολύ βρώμικα με τη διάθεσή μου, άκουσα κάτι σοκαριστικό. Η Λιάνα Κανέλλη θα βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος του Παναθηναϊκού...Κι όμως, το άκουσα κι επειδή είμαι και τέτοιος άνθρωπος, το έψαξα και ναι, η αγαπημένη Λιάνα είναι μέσα στους υποψηφίους για τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ.
Η κα Κανέλλη είναι χρόνια δηλωμένη οπαδός της συγκεκριμένης ομάδας και απ' ό,τι έχουμε καταλάβει από την κοινοβουλευτική και τηλεοπτική της δράση όπου κι αν βρίσκεται το "γήπεδο' γίνεται δικό της. Λέτε αν τελικά πάρει την προεδρία να επαληθευτεί και στο πραγματικό γήπεδο; Τί να σας πω...Μόνο μια απορία έχω: οι βουλευτές από όλα τα κόμματα θα περάσουν από την προεδρία αυτής της ομάδας, τί είναι ιεροτελεστία; Αν είσαι φίλαθλος και δη, βουλευτής πρέπει να γίνεις πρόεδρος του τριφυλλιού, αλλιώς σε τρία τέρμινα (που δεν ξέρω τί σημαίνει), τρεις φίλοι σου θα γίνουν εχθροί σου, θα σε κουτσουλήσουν τρεις δεκαοχτούρες (άτιμα πτηνά, ακούστε που σας λέω) και τρία σμίνη κολεοπτέρων θα σου επιτεθούν, ενώ το σπίτι σου από τεσσάρι θα γίνει τριάρι και από νούμερο 39 μισό θα φοράς 48 και το νύχι απ' έξω; Γιατί αν είναι έτσι, να γίνουν όλοι πρόεδροι, μην τους βρει τέτοιο κακό!
Απ' όσο έμαθα υπάρχει πιθανότητα η προγραμματισμένη συνάντηση-συνεδρίαση(θα σας γελάσω τί ακριβώς είναι) να αναβληθεί από τις 17 Ιανουαρίου για τις 24. Τότε θα μάθουμε, αν η μαχητική και χειμαρρώδης Λιάνα θα γίνει και προεδράρα ποδοσφαιρικής ομάδας.
Σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς ό,τι δουλίτσα μπορεί να κάνει κανείς ας την κάνει, δουλίτσα να υπάρχει. Και σαν να τη φαντάζομαι να το λέει, θα πω: Για την ομάδα, ρε γ@μ*το!