Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Τρελαθείτε ελεύθερα (από χαρά)!

Τελειώνει κι ο Ιούλιος κι έρχεται ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού που όσοι έχουν μείνει θα φύγουν κι όσοι έφυγαν νωρίτερα θα επιστρέψουν με βαριά καρδιά στην καθημερινότητά τους. Περίεργες διαθέσεις αυτό το καλοκαίρι έχουν οι άνθρωποι, σαν να μας βαραίνει κάτι, άλλα κοινά κι άλλα απολύτως προσωπικά, άλλα που μπορείς να μοιραστείς και να εξηγήσεις κι άλλα που είναι ανείπωτα, γιατί ούτε εσύ βρίσκεις λέξεις για να τα πεις.
Είναι όμως ανάμεσα στους άλλους κι οι ευτυχισμένοι άνθρωποι, που είναι σε αυτή τη διάθεση γιατί ονειρεύονται διακοπές, ζουν έρωτες κι αφήνουν τις αρνητικές σκέψεις για την επόμενη εποχή, τώρα είναι καλοκαίρι. Αφιερωμένο λοιπόν, σ'αυτούς που τρελαίνονται από έρωτα, αλλά και σε εμάς που τρελαινόμαστε γενικώς και θέλουμε να ξεφύγουμε λιγάκι.
Αχ, βρε Σταμάτη, πάντα οι μουσικές σου να με σαγηνεύουν πριν καν μάθω ότι είναι δημιουργίες σου, πού θα πάει πια αυτή η κατάσταση κύριε Κραουνάκη μου;;; Μ' έχετε καταστρέψει σας λέω...αλλά μ' αρέσει!(Ορίστε κατάσταση, μία στον ενικό, μία στον πληθυντικό σας απευθύνομαι, τα πρώτα σημάδια έγιναν εμφανή, πφφφ...)


                                    Τρελαίνομαι- Κώστας Μακεδόνας