Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η Μάρθα Φριντζήλα «Ξυπόλητοι» στο Spam Radio!

Την Παρασκευή 11 Μαΐου η Μάρθα Φριντζήλα και ο Φοίβος Δεληβοριάς θα βρίσκονται στο στούντιο του Spam Radio και στην εκπομπή Spame Πακέτο για δύο ώρες, 4-6μμ με την Κλεοπάτρα Γκατζάνη και την Παναγιώτα Κοντοδήμα. Θα μας μιλήσουν για τη συνεργασία τους, τις περιορισμένες εμφανίσεις τους στο Passport στον Πειραιά -Σάββατο 28 Απριλίου, 5, 12 και 19 Μαΐου- και την παράσταση «Ξυπόλητοι στο Πάλκο», το διαφορετικό πρόγραμμα που παρουσιάζουν και πώς κατέληξαν σ’ αυτό. Η ιδιαιτερότητα άλλωστε, είναι πως μιλάνε για τα τραγούδια στη σκηνή του Passport. Για αριστουργήματα που έκρυβαν ένα κενό και για σκουπίδια που έκρυβαν ένα λουλούδι. Απ’ τον Αττίκ ως τον Μανώλη Αγγελόπουλο κι από το "Never on Sunday" ως τις μεταλλαγμένες ζεϊμπεκιές του '90, διηγούνται μια μικρή ιστορία του τραγουδιού σε μια χώρα-κινούμενη άμμο, λίγο πριν μεταμορφωθεί ξανά σε κάτι άλλο. Μια κεφάτη μουσικοχορευτική κομεντί που μπορεί να παιχτεί και ως τραγωδία.
Ακόμη, θα συζητήσουμε για την δισκογραφική τους πορεία, τα σχέδιά τους, την άποψή τους για τη μουσική και πώς βλέπουν την κατάσταση που επικρατεί σήμερα. Άραγε για εκείνους υπάρχουν διαχωρισμοί κι αν ναι, ποιοι είναι αυτοί και με ποια κριτήρια τους θέτουν;
Δύο εξαιρετικοί και ιδιαίτεροι καλλιτέχνες έρχονται να γιορτάσουν τη συνεργασία τους και να ομορφύνουν με την παρουσία τους το πρώτο μετεκλογικό Spame Πακέτο.
Ελάτε να το γιορτάσουμε μαζί!

Συντονιστείτε στο www.spamradio.gr
Περιμένουμε τα e-mails σας κατά τη διάρκεια της εκπομπής στο: spamradio@yahoo.gr
Για οποιαδήποτε ερώτηση πριν την εκπομπή, τα e-mails σας στο: spamepaketo@yahoo.gr