Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

Καλή Πρωτοχρονιά και ένα υπέροχο 2014!

Γιατί όταν ο άνθρωπος είναι ολιγαρκής τί ζητάει; Να, εδώ, τίποτε σπουδαίο, θα μας τα πει κι η Eartha Kitt από το 1953...Καλή μας Πρωτοχρονιά κι ακόμη καλύτερη χρονιά! Το 2014 οφείλει να μας ανταμείψει για όλη την ταλαιπωρία, τους κόπους, την υπομονή, την αντοχή, την προσπάθεια, το πείσμα και τη δύναμη που επιδείξαμε το 2013.
Για τις στιγμές που ξεπεράσαμε εαυτόν και διατηρήσαμε την ψυχραιμία και το χαμόγελό μας, για τις τρικλοποδιές που μπήκαν και σηκωθήκαμε συνεχίζοντας με ...ακμαίο ηθικό, για τις απογοητεύσεις που ξεπεράσαμε πεισμώνοντας περισσότερο κι επιμένοντας να ελπίζουμε. Για τα αντίο που είπαμε κι αντί να μας διαλύσουν, μας έκαναν πιο δυνατούς και σίγουρους για τον εαυτό μας. Για την αγάπη που δώσαμε χωρίς να περιμένουμε τίποτε -και δεν πήραμε τίποτα- αλλά παρόλα αυτά γίναμε πλουσιότεροι. Για τη δουλειά που προσφέραμε και δεν είχε το αντίκρισμα που περιμέναμε, αλλά κρατήσαμε τα θετικά, ότι κερδίσαμε το στοίχημα με τον εαυτό μας.
Για τα όνειρα που κάναμε και δεν πραγματοποιήθηκαν, αλλά δεν σταματήσαμε να ονειρευόμαστε...
Για όλες αυτές τις δοκιμασίες του 2013 λοιπόν, που μας πήραν, αλλά μας δίδαξαν κιόλας, η νέα χρονιά οφείλει να μας αφήσει τη γνώση και τη σοφία, να πάρει τα δύσκολα και να μας δώσει περισσότερη χαρά, αγάπη, ουσία!
Να έχουμε μια αληθινή, γλυκιά, τρυφερή, χαρούμενη, δημιουργική, γεμάτη αγάπη και τους κατάλληλους ανθρώπους χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου