Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ένας Φοίβος μπορεί να φέρει την (μουσική) άνοιξη...αν είναι Δεληβοριάς

Με τον Φοίβο Δεληβοριά περάσαμε πολύ ωραία! Κι επειδή μπορώ να μιλώ εξ ονόματος μόνο εμού και κανενός άλλου, πέρασα πάρα πολύ ωραία! Είναι ένας άκρως ενδιαφέρων άνθρωπος, με πολύ ωραίες και σωστά δομημένες και τεκμηριωμένες απόψεις. 'Ενας κανονικός άνθρωπος που έχει την ιδιαιτερότητα να αγαπά βαθιά κι αληθινά την μουσική και την τέχνη γενικότερα, χωρίς δήθεν και υποκριτικές συμπεριφορές, χωρίς έπαρση, αλλά με απόλυτη συνειδητοποίηση ότι η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ίδιου και της ζωής του.
Η Μάρθα Φριντζήλα, δυστυχώς, λόγω φόρτου εργασίας δεν κατάφερε να έρθει, θα το πράξει όμως πολύ-πολύ σύντομα.
Όσο για τον Φοίβο Δεληβοριά, ομολογώ ότι ανέτρεψε μια κάπως καχύποπτη στάση μου απέναντί του -δεν τον γνώριζα άλλωστε προσωπικά- και μπορώ να πω πως δικαίως εκτιμήθηκε από τόσους ανθρώπους-όχι μόνο καλλιτεχνικά, αλλά ως ήθος- και πρωτίστως, από τον υπέροχο -αείμνηστο- Μάνο Χατζιδάκι, του οποίου το κριτήριο εγώ ειδικά αρνούμαι να αμφισβητήσω.
Αν θέλετε να ακούσετε τη συζήτησή μας μπορείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Καλό σαββατοκύριακο και για όσους ενδιαφέρονται Σάββατο 12 και 19 Μαΐου 2012 είναι οι δύο τελευταίες παραστάσεις του Φοίβου Δεληβοριά και της Μάρθας Φριντζήλα στο Passport. Πρέπει να πάτε, μας είπε ότι ξεδιπλώνει και το χορευτικό του ταλέντο!

Ένα πολύ γλυκό και τρυφερό τραγούδι από τον τελευταίο δίσκο του "Ο Αόρατος άνθρωπος" (2011):

Φοίβος Δεληβοριάς- Το καταφύγιο