Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ένα σύμπαν μόνο ο έρωτας...

Μπροστά στον έρωτα, τον βαθύ, που αντέχει στον χρόνο κι αντί να εξασθενεί, δυναμώνει, βγάζει ρίζες στην καρδιά, αντέχει στα δύσκολα, αναγεννάται σαν τον φοίνικα, που γίνεται μια ασπίδα προστασίας από την καθημερινότητα και τα βέλη όσων τον φθονούν, που σε κάνει να ξυπνάς με χαμόγελο και να κοιμάσαι ευτυχισμένος, που σε κάνει να παράγεις εξωφρενικές ποσότητες αγάπης για όλο τον κόσμο, που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής μες στο κουκούλι του, που τίποτε δεν τον τρομάζει και γεννά μια κατανόηση πρωτοφανή, όλα τα συγχωρεί, για τίποτε δεν κακιώνει κι έχει την ικανότητα να φτιάχνει έναν κόσμο μόνο για δύο, εγώ υποκλίνομαι.
Είναι αυτός που με κάνει να μένω εκστατική μπροστά του, να πλημμυρίζω από μια ακατανόητη ευτυχία κι αισιοδοξία, γιατί υπάρχει, τον βλέπω, με ακουμπούν τα κύματά του και με γεμίζουν ελπίδα. Υπάρχει. Ναι, υπάρχει. Κι αυτή η βεβαιότητα λειτουργεί πάνω μου σαν ηρεμιστικό. Και κοιτώ τους ανθρώπους, τους πρωταγωνιστές αυτού του έρωτα και μέσα μου επαναλαμβάνω ασταμάτητα: "να κρατήσει για πάντα, να δυναμώνει κι άλλο, να'ναι πάντα έτσι, να κρατήσει για πάντα, να δυναμώνει κι άλλο, να' ναι πάντα έτσι..."
Και τότε, είσαι μόνο εσύ, ο άλλος και το σύμπαν... Εσύ, ο άλλος, το σύμπαν. Μόνο.


KT Tunstall- Universe and you

Αφιερωμένο σε όσους το έχουν, αλλά και σε κάποιον πολύ συγκεκριμένο που γίνεται μια ελπίδα για αμέτρητα πράγματα, ένα εκ των οποίων κι αυτό. Να είναι η ζωή σου πάντα έτσι ακριβώς κι ακόμη πιο υπέροχη...με όλη μου την καρδιά.
Και με την ευχή να το ζήσουμε όλοι, να είμαστε τόσο τυχεροί, τόσο προσεκτικοί, ώστε να το δούμε και να το εκτιμήσουμε.