Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Για να ξεκινήσει καλά η χρονιά θέλει μπρίο...Trio Brio!

                                      
Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, στο πρώτο Spame Πακέτο της χρονιάς, μάς κάνουν ποδαρικό για το 2013 οι «Τrio Brio». Πρόκειται για ένα καινούργιο pop, jazzy, alternative ακουστικό girl band όπως οι ίδιες αυτοσυστήνονται, που αποτελείται από τις Ντίνα Φαλλιέρα (πιάνο, φλάουτο, κρουστά, φωνή), Ήλια Τσάρα (ηλεκτροακουστική, ηλεκτρική κιθάρα, κρουστά, φωνή) και Γιώτα Σμαράιδου (ηλεκτρικό τσέλο, σαξόφωνο, ούτι, κρουστά, φωνή). Οι τρεις τους, παιδικές φίλες που από το 2011 δημιούργησαν τη μπάντα, έχουν ασχοληθεί με τη διασκευή ξένων και ελληνικών κομματιών σύμφωνα με τις δικές τους μουσικές προτιμήσεις. Ετοιμάζουν, ωστόσο, εδώ και λίγο καιρό και τις δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις, τις οποίες αν κρίνουμε από τις επιρροές τους, θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Έρχονται, λοιπόν, να μας μιλήσουν για το πώς δημιουργήθηκε αυτή η μπάντα, τις μουσικές τους επιρροές, τα επόμενα σχέδιά τους και ν’ ακούσουμε τη δική τους εκδοχή στα τραγούδια που αγαπούν.
Για να ξεκινήσει καλά η χρονιά θέλει φρέσκο αέρα και νέα ξεκινήματα, το δικό μας ξεκίνημα διαθέτει την απαιτούμενη φρεσκάδα και ένα στούντιο γεμάτο γυναίκες. Τί σημαίνει αυτό για την συνέχεια...θα δείξει!
Συντονιστείτε στο www.spamradio.gr στις 4μμ για ένα μπριόζικο καλωσόρισμα στη νέα χρονιά!
Στα μικρόφωνα, όπως πάντα(διαχρονικές αξίες), η Κλεοπάτρα Γκατζάνη και η Παναγιώτα Κοντοδήμα.
Ελάτε να περάσουμε ένα...γούρικο δίωρο!