Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Κι έτσι -άδοξα- έληξε μια καριέρα στο χώρο της μόδας πριν καν αρχίσει...

Ώρες-ώρες με ξαφνιάζω και με θαυμάζω (μετριοφροσύνη, πρωτίστως). Μην φαντάζεστε ότι έχω αρχίσει να τα χάνω λόγω των συγκυριών και των συνθηκών, απλώς κάθισα και συνέταξα ένα κείμενο, με βάση το άρθρο του βρετανικού Marie Claire, για την Kristen Stewart, στο οποίο υπήρχαν ψήγματα μόδας και διεθνούς κουτσομπολιού. Υπερέβην εαυτόν, αλλά πίστεψα πως ήτο αξιοπρεπές. Επίσης, δεν "ανέβηκε" σε αυτή τη μορφή. Είναι κι ο Givenchy που έλειπε, βλέπετε... Αλλά, έψαξα να βρω ένα θέμα που να μην είναι εντελώς μόδα για να μπορώ να κινηθώ πιο άνετα, το έγραψα, το παρέδωσα και τους αποχαιρέτησα φεύγοντας.
Η νεαρή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός, αυτό είναι το θέμα, διαβάστε ελεύθερα κι άφοβα!

H πρωταγωνίστρια των ταινιών Twilight, Kristen Stewart, είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στο Hollywood, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes. O λόγος, βέβαια, δεν είναι άλλος από τους ρόλους της στις φετινές ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί, το Breaking Dawn Part 1 και το πρόσφατο Snow White and the Huntsman.
Είναι μόλις 22 ετών κι όμως, έχει καταφέρει να «εκτοπίσει» από την πρώτη θέση ηθοποιούς όπως η Cameron Diaz, που βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση, αλλά και να αφήσει αρκετές θέσεις πίσω την συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία Snow White and the Huntsman, Charlize Theron.

Η αμοιβή της για καθεμία από τις ταινίες της σειράς Twilight, έφτασε τα 12,5 εκατομμύρια δολάρια. Καθόλου περίεργο, αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για τη νεότερη γυναίκα στην εν λόγω λίστα, αφού βρίσκεται σ’ αυτή από τα 16 της.
Νέα, δροσερή και με κάποιες ιδιαιτέρως προσεγμένες -με πιο πρόσφατη εκείνη του Μαΐου στις Κάννες, με το κόκκινο φόρεμα και το τολμηρό ντεκολτέ- εμφανίσεις, κερδίζει όχι μόνο τα βλέμματα και τις εντυπώσεις, αλλά και αρκετά χρήματα.
Στα 22, άλλωστε, μπορείς να πειραματιστείς με το στιλ σου, δοκιμάζοντας διαφορετικά πράγματα, μέχρι να καταλήξεις σ’ αυτό που σου ταιριάζει. Από ένα τολμηρό κόκκινο φόρεμα με δαντελένια πλάτη και βαθύ ντεκολτέ έως ένα ανδρόγυνο στιλ με κουμπωμένο ως το λαιμό λευκό πουκάμισο, ίσιο φαρδύ σακάκι, κοντή μαύρη φούστα και πιασμένα μαλλιά.
Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την επόμενη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, ως η πλέον καλοπληρωμένη σταρ.



Kαι κάπου εκεί, αν ήμασταν σε ταινία, θα τράβαγα με φόρα και ανωτερότητα την ουρά του πανάκριβου μεταξωτού φορέματός μου και θα ακουγόταν ο θόρυβος από τις δωδεκάποντες πανάκριβες γόβες μου καθώς θα έφευγα, ενώ το φόρεμα θα κυμάτιζε στο διάβα μου. Επειδή, όμως, δεν ήταν ταινία, πήρα την τσαντούλα μου με το πεταλουδάκι που τη στολίζει κι έφυγα αθόρυβα, αξιοπρεπώς και διακριτικά φορώντας το μπλου τζην μου, ένα λευκό-κοραλλί μπλουζάκι και τα μπαλαρινάκια μου που ήταν ήσυχα και έκαναν προσεκτικά βήματα, μην τυχόν ενοχλήσουν. Λιγότερη λάμψη, περισσότερη ουσία κι αλήθεια.
Καλό μας ξημέρωμα!

Υ.Γ. Έμαθα κάτι από αυτές τις δύο μέρες, ότι μπορείς να προσαρμοστείς αν το θες, αλλά μόνο τόσο όσο και κυρίως, ότι σίγουρα, η μόδα δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Έχω κι άλλες περιπέτειες στη ζούγκλα της αγοράς εργασίας. Τις επόμενες μέρες θα αναφερθώ και σ' εκείνες.