Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

Oι No Sequence «τάραξαν» -μουσικά- τα νερά του Spame Πακέτο

Οι No Sequence ήρθαν και ζωντάνεψαν μουσικά το στούντιο του Spam Radio την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Κουμαριανός και ο Γιώργος Πιαδίτης, δύο εκ των τεσσάρων μελών των No Sequence(Στέλιος Τραπεζάρης και Κώστας Μπράμης ολοκληρώνουν την τετράδα του συγκροτήματος) μας αφιέρωσαν δύο ώρες κατά τις οποίες μιλήσαμε για τον πρώτο τους δίσκο με τον τίτλο «Levitation», τον οποίο ακούσαμε απ’ την αρχή ως το τέλος.
Οι επιρροές γι’ αυτή τη δουλειά, ο χρόνος που χρειάστηκε για να γραφτεί και να επιλεγεί το υλικό που την συνθέτει, ο ήχος αυτής και ο τρόπος που ηχογραφήθηκε ήταν κάποια απ’ όσα συζητήσαμε. Ακόμη, όσον αφορά γενικά το συγκρότημα, μάθαμε πότε σχηματίστηκε και από ποιους, ποια πρόσωπα άλλαξαν, ήρθαν και αποχώρησαν, ποιες είναι οι μουσικές τους επιρροές, πώς επέλεξαν το όνομά τους και για ποιο λόγο, αν έχουν υπάρξει ξανά μέλη συγκροτήματος, πότε έκαναν το πρώτο τους live και ποια είναι η σχέση τους μ’ αυτά. Είπαμε, βέβαια, κι άλλα πολλά…
Οι δύο κύριοι έφεραν μαζί τις κιθάρες τους, μας τραγούδησαν unplugged αγαπημένα τους κομμάτια και δικά τους ακυκλοφόρητα, τα οποία και αφιέρωσαν.
Αν δεν ακούσατε ζωντανά την εκπομπή –ok, χάσατε,, αλλά- έχετε την ευκαιρία να την ακούσετε τώρα εδώ: http://www.mixcloud.com/SpamePaketo/%CE%BF%CE%B9-no-sequence-%CF%83%CF%84%CE%BF-spame-%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%BF-7-6-2013/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου