Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Η Βίκυ Αδάμου και η Ευγενία Δελιαλή ενημέρωσαν το… timeline του Spame Πακέτο

Στην προτελευταία εκπομπή της φετινής σεζόν, την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013, είχαμε καλεσμένες δύο κυρίες δημιουργικές, ταλαντούχες, με φαντασία και όρεξη για νέα καλλιτεχνικά εγχειρήματα, την σκηνοθέτιδα Βίκυ Αδάμου και την ηθοποιό Ευγενία Δελιαλή.

Μέχρι τις 23 Ιουνίου 2013 ανεβαίνει στον Κινητήρα Studio(Ερεχθείου 22, Ακρόπολη) η παράσταση «Timeline Project» σε κείμενο της Χριστίνας Σαμπανίκου πάνω σε μια ιδέα της σκηνοθέτιδας της παράστασης, Βίκυς Αδάμου. Θέμα της, τι άλλο από τα social media, όλα αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δημιουργούν και φιλοξενούν διαδικτυακές περσόνες, άκρως αναγνωρίσιμες και κραυγαλέες. Άνθρωποι που είτε αναδεικνύουν περισσότερο και τονίζουν μια πλευρά της προσωπικότητάς τους, στην πιο ωραία ή πιο γραφική εκδοχή της, είτε χρησιμοποιούν τα μέσα ως μοχλό αποσυμπίεσης από την άχρωμη καθημερινότητά τους.
Έξι ήρωες σχετίζονται διαδικτυακά, ανταλλάσσουν «like» και απόψεις, μονολογούν όσα έγραψαν γι’ αυτούς οι έξι συγγραφείς, τους οποίους προσέγγισαν μέσω του διαδικτύου (όλα συνάδουν με το θέμα της παράστασης εντέλει) η Βίκυ Αδάμου και η Χριστίνα Σαμπανίκου και παρουσιάζουν -σε απόσταση μικρότερη του ενός μέτρου απ’ το κοινό- το «Timeline Project» τους. Η ιδέα προέκυψε στην Βίκυ πριν δύο χρόνια «σερφάροντας» στο Internet, αλλά χρειάστηκε χρόνος μέχρι να υλοποιηθεί. Η Ευγενία δεν είχε μεγάλη σχέση με το facebook, αλλά βρήκε ευκαιρία μέσω της παράστασης να αναθερμάνει τη σχέση της με τις… εξελίξεις!
Όλοι οι ήρωες έχουν προφίλ και προσωπικό λογαριασμό σε facebook και twitter αντίστοιχα, πραγματικά προφίλ των ηρώων, τα οποία διαχειρίζονται οι ηθοποιοί ως ρόλοι.

Αυτά και πολλά ακόμη μπορείτε να ακούσετε, κάνοντας απλά ένα «κλικ»:
http://www.mixcloud.com/SpamePaketo/timeline-project-%CE%B2%CE%AF%CE%BA%CF%85-%CE%B1%CE%B4%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%BF-spame-%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%BF-21-6-2013/