Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ο Κωνσταντίνος Κάππας παίζει... τάβλι στο Spame Πακέτο!

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 4μμ ο Κωνσταντίνος Κάππας έρχεται στο Spame Πακέτο με αφορμή την παράσταση "Το τάβλι" του Δημήτρη Κεχαΐδη, την οποία σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί μαζί με τον Σωκράτη Πατσίκα και ανεβαίνει για τρίτη συνεχή χρονιά στον χώρο "Αυλή" (Σαρρή και Αριστοφάνους 34Β στου Ψυρρή).

Δύο αναγνωρίσιμοι τύποι ανθρώπων της παλιάς -και νέας;- Ελλάδας, ο έντιμος μεροκαματιάρης κι ο κομπιναδόρος -μα πάντα αποτυχημένος- που κυνηγά το εύκολο χρήμα.
Το έργο γράφτηκε το 1972, όταν όλα άρχιζαν στην μεταπολεμική Ελλάδα, λίγο πριν την Μεταπολίτευση, κι όμως παραμένει επίκαιρο. Για ποιο λόγο επέλεξε αυτό το έργο, το οποίο αποδεικνύει την επιτυχία του και τη διαχρονικότητά του σε βάθος χρόνου; Πόσο σημερινοί είναι οι χαρακτήρες των ηρώων, πόσο έχουν αλλάξει ή μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα; Και τελικά, όλα κρίνονται σε μια παρτίδα τάβλι;

Υπομονή μέχρι την Παρασκευή 14/6 στις 4μμ.

*Από τις 5μμ και μετά αποφασίσαμε στηρίζοντας τους εργαζόμενους της ΕΡΤ να αφιερώσουμε το υπόλοιπο της εκπομπής σ’ αυτούς, δίνοντας χώρο σε όσα μας είπαν η Ντένια Σαρακίνη (παρουσιάστρια ειδήσεων της ΝΕΤ), η Λένα Αρώνη (παρουσιάστρια της ΕΤ1), η Μαρίνα Δεμερτζιάν (δημοσιογράφος ΝΕΤ), η Βίκυ Χαϊνά (δημοσιογράφος ΝΕΤ), ο Νίκος Ιωαννίδης (αρχισυντάκτης της εκπομπής "Συμβαίνει Τώρα" ΝΕΤ) και η Ρούλα Κωνσταντάκη (δημοσιογράφος ΝΕΤ). Θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε για τα τεκταινόμενα στο Ραδιομέγαρο από πρώτο χέρι.



Συντονιστείτε στο www.spamradio.gr